WatersportAlmanak nu leverancier Riwax poetsmiddelen

Watersport Nieuws: | WatersportAlmanak is nu Riwax dealer

WatersportAlmanak levert vanaf vandaag Riwax Onderhoudsmiddelen voor uw boot. Riwax is het topmerk in de wereld van glanzende boten. In het bijzonder zorgt de RS Nautic Line van Riwax voor een perfect resultaat.

Riwax is een Zwitsers kwaliteitsproduct dat zijn oorsprong kent in de auto-industrie. Het bedrijf is uitgegroeid tot leverancier van reinigings- en verzorgingsproducten voor auto's, tweewielers, boten, treinen en vliegtuigen, zowel voor professioneel als voor particulier gebruik. Het omvangrijke assortiment van vloeibare reinigings- middelen voor het onderhoud van boten tot en met een professionele polijstmachine’s zorgt voor het waardebehoud van de te onderhouden vaartuigen.

WatersportAlmanak is voorraadhoudend dealer, dat betekent dat in principe alle Riwax producten uit voorraad geleverd worden, ook de poetsmachines en schuurmiddelen voor een grondige opknapbeurt van uw gelcoat zijn snel bij de consument thuisbezorgd.

Het Riwax Stappenplan

Riwax heeft een stappenplan ontwikkeld waarmee booteigenaren de gelcoat weer geheel in nieuwstaat kunnen brengen. Met het Riwax Stappenplan hebben watersporters een complete handleiding voor een totale make-over van uw boot. Het Riwax Stappenplan is gratis te downloaden op de website van WatersportAlmanak.

Link: | Riwax RS Nautic Line

Bron: | Datum van publicatie: 12-12-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via