Boot Düsseldorf kondigt nieuw watersport seizoen aan

Boot Düsseldorf kondigt watersport seizoen 2009 aan

Hoewel de winter nog moet beginnen staat het watersportnieuws alweer in het teken van het nieuwe seizoen. Traditioneel start het in 2009 met de watersportbeurzen en Boot Düsseldorf bijt het spits af.

Van 17 tot en met 25 januari staat Düsseldorf weer in het teken van watersport, alle hallen van de Messe in Düsseldorf zijn dan in gebruik door 1650 exposanten in 17 hallen. Glimmend gepoetst staan de nieuwe boten en toebehoren in de hallen te wachten op bewonderende blikken en vooral op kopers.

Nederland telt mee als watersportland
Ook de Nederlandse watersportbedrijven zijn ruim vertegenwoordigd in Düsseldorf. Zowel leveranciers en fabrikanten van boten als jachthavens, provincies en charterbedrijven. De provincie Friesland neemt maar liefst deel met 750 m2. Nederland is een belangrijk land in de watersport. Veel boten zijn van Nederlandse makelij, wat dat betreft heeft Nederland een naam op te houden.

Trends en ontwikkelingen
Wat gaat Boot Düsseldorf 2009 ons brengen, is de kredietcrisis ook merkbaar in de watersport, komen er veel nieuwe producten op de markt etc?. Allemaal vragen waarop Boot Düsseldorf 2009 een eerste antwoord op gaat geven. In ieder geval zet de trend naar grotere boten zich voort. Daar waar je vroeger meetelde als je een boot had van 30 voet of meer, begint het nu toch een klein beetje bij 37 voet.

Meer info

Bron: Redactie | Datum van publicatie: 11-12-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via