Watersport heeft baat bij goedkopere gebruikte jachten

Gebruikte jachten goedkoper in 2009
De verkoop van gebruikte jachten is in 2009 tegen alle verwachtingen in redelijk op peil gebleven. Dit komt doordat verkopers bereid zijn hun jachten tegen lagere prijzen van de hand te doen. Dit blijkt uit verkoopgegevens van de HISWA Makelaars.

Hiswa vereniging
Michaël Steenhoff, bedrijfsgroepmanager van HISWA Vereniging, brancheorganisatie van de watersportindustrie: “Gebruikte jachten werden in 2009 een stuk goedkoper. Dat is duidelijk te zien aan de dalende vraagprijzen, maar echt zeker weet je het pas als je de uiteindelijke verkoopprijzen vergelijkt. Het verschil tussen de vraagprijzen en de verkoopprijzen is gedurende het afgelopen jaar groter geworden. In het laatste kwartaal van 2009 werd dit verschil overigens weer wat kleiner; een teken dat de verkopers een steeds reëler beeld krijgen van de waarde van hun boot. De professionele bemiddeling van de HISWA Makelaars draagt hier zeker aan bij.”

HISWA Makelaars zijn aangesloten bij HISWA Vereniging en hanteren altijd de HISWA-bemiddelingsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenspraak met de Consumentenbond en de ANWB. HISWA Makelaars staan voor betrouwbaar zakendoen. Het complete aanbod van gebruikte boten van de HISWA Makelaars is te vinden op de onlangs vernieuwde website: www.hiswamakelaar.nl
 

Bron: Hiswa | Datum van publicatie: 18-01-2010

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via