Nationale Reddingbootdag op zaterdag 26 april 2008

Ook niet watersporters zijn van harte welkom
Op zaterdag 26 april 2008 a.s. organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) voor de 15e keer haar landelijke open dag. De Nationale Reddingbootdag is dé dag bij uitstek om kennis te maken met het werk, de mensen en het materieel van de KNRM.

Op Reddingbootdag kunt u een kijkje nemen in de keukens van de 40 reddingstations. De 1000 vrijwilligers nodigen donateurs persoonlijk uit om langs te komen om kennis te maken met de bemanningen. Ze zouden het leuk vinden als u ook nog een vriend of bekende meeneemt naar Reddingbootdag. Zodat we kunnen rekenen op nog meer nieuwe donateurs.

Als blijk van onze waardering voor de steun van onze Redders aan de Wal trekken onze bemanningen één dag per jaar alle registers open om u een kijkje te gunnen in de wereld van het reddingwezen Reddingbootdag is een belevenis voor jong en oud. Ronkende motoren aan de steiger, rijen overlevingspakken in het boothuis, een plekje naast de schipper, een praatje met een echte redder of onvergetelijk fotomoment van de kleine op de reddingboot. Een belevenis!

De volgende reddingstations zijn open voor publiek:Cadzand, Breskens, Westkapelle, Veere, Noordland-Burghsluis, Ouddorp, Stellendam, Hoek van Holland, Ter Heijde, Scheveningen, Katwijk aan Zee, Noordwijk aan Zee, Zandvoort, IJmuiden, Wijk aan Zee, Egmond aan Zee, Petten, Callantsoog, Den Helder, Texel Oudeschild, Texel de Cocksdorp, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog, Eemshaven, Lauwersoog, Harlingen, Hindeloopen, Lemmer, Urk, Elburg, Huizen, Marken, Enkhuizen en Den Oever.

Tot 26 april op één of meerdere reddingstations!





Bron: KNRM | Datum van publicatie: 15-04-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via