Drijf in Bioscoop voor watersport bij Pampus

Drijf in Bioscoop voor watersport
Voor automobilisten is een drive-in bioscoop geen nieuwtje meer, maar voor de watersport is nu ook een drijf-in bioscoop. Bij het eiland Pampus wordt op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus een film op het water vertoont.

Bij het forteiland zal tussen twee meerpalen een filmdoek gespannen worden, een half uur na zonsondergang wordt daarop een film vertoont die vanaf uw eigen boot te bekijken is. Boten kunnen aanmeren aan de steigers bij Pampus, de lange Monsterdam steiger en de kleine steiger zijn beschikbaar. Fortwachters zullen u een plaatsje wijzen. Reserveren is niet mogelijk, wie het eerst komt heeft het mooiste plekje. Grote boten kunnen contact opnemen met de organisatie voor een plaatsje.

Watersporters die willen aanleggen moeten € 12,50 per persoon betalen, dit is inclusief een entreebewijs voor een bezoekje aan het fort. Op het eiland zelf is de bar ook geopend, maar er varen ook kleine bootjes rond die u kunnen voorzien van een hapje en een drankje.

Bij minder goed weer zal de film in het fort vertoont worden, het programma van de film is nog niet bekend, misschien is de Titanic een aardige tip…

Meer info vindt u op www.pampus.nl

 

 

Bron: Pampus.nl | Datum van publicatie: 23-07-2009

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via