Lichaam vermiste watersporter aangetroffen

Workum, 13-06-2012 • Politieagenten van de KLPD (Korps Landelijke Politiediensten) hebben dinsdagavond het levenloze lichaam van de vermiste 58-jarige inwoner van Witten (Dld) in het water van de jachthaven It Soal aangetroffen. De man, die met zijn boot in een jachthaven lag aangemeerd, werd sinds zondagmorgen 11.00 uur vermist. Rond dat tijdstip vond het laatste contact plaats met andere watersporters die met hun boot naast hem lagen aangemeerd.

Om 15.00 uur keerden zij met hun boot in de jachtavond terug en troffen de boot van hun buurman leeg en onafgesloten aan.  Maandagavond ontving de politie vanuit Duitsland bericht, dat de man niet thuis was gekomen en ook niet op zijn werk was verschenen.

De politie heeft maandagavond in het water rondom de boot een zoektocht gehouden maar het lichaam werd niet aangetroffen. Dinsdagmiddag werd de zoektocht door de agenten van KLPD voortgezet en werd met sonarapparatuur het water in de omgeving van de boot doorzocht. Rond 19.00 uur werd het lichaam van de man gevonden. Een misdrijf wordt uitgesloten.

Bron: KLPD | Datum van publicatie: 14-06-2012

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Trefwoorden

KLPD 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via