Nieuwe marktplaats voor werken aan je boot

Nieuwe marktplaats voor watersport: Scheepsvakman.nl

Watersporters staan bekend om het hoge doe-het-zelf gehalte. Klussen aan je boot is voor velen een belangrijk onderdeel van de watersporthobby. Toch hebben watersporters heeft wel eens een klus aan zijn of haar boot die een specifieke kennis vereist. Dat kan vaak in de jachthaven waar meestal ook een serviceafdeling is. Maar hoe zit het met tarieven voor onderhoud, vaak lopen bedragen behoorlijk uiteen. Shoppen kan veel geld besparen. De website Scheepsvakman.nl speelt hierop in door vraag en aanbod van watersporters en vakmensen bij elkaar te brengen.

Scheepsvakman
Scheepsvakman.nl is een initiatief van Ben Niestadt. Van huis uit is hij ICT professional. Maar ook wanneer er boten ter sprake komen, weet hij waarover hij het heeft. Ben is zijn leven lang al eigenaar en schipper van (zeil)jachten, werkschepen en tenders. En in het bezit van een diploma als scheepsexpert aan de Lloyds Maritime Academy.

“Ik vaar intensief en kom veel plezier- en beroepsschippers tegen. En dan praten we natuurlijk over boten. Hoe leuk het allemaal is, maar ook over wat er allemaal mis kan zijn. “Ken jij niet iemand die dit of dat doet?” “Weet jij niet een goede vent die zus of zo kan?” Ik moest vaak nee verkopen. Maar nu, met Scheepsvakman.nl, heb ik daar het juiste antwoord op.”, aldus Ben Niestadt.

Klussen gratis aanmelden
Watersporters kunnen klussen gratis aanmelden op de website en vakmensen kunnen daar weer op reageren met een passend voorstel. De website is bedoeld voor iedereen met een plezier- of beroepsvaartuig. Het maakt niet uit of dat een motorjacht, zeilboot, sloep, werkschip of varend woonschip is. De advertenties zijn divers: de een zoekt een scheepstimmerman of scheepsschilder, de volgende een monteur voor de scheepsdiesel. Of nieuwe zeilen, een aanpassing aan het 24-volt boordnet, een lasser en ga zo maar verder. Er staan ruim vijftien verschillende categorieën online.

Meer informatie op www.scheepsvakman.nl 
 

Bron: WatersportAlmanak.nl | Datum van publicatie: 09-04-2010

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via