Gratis brochure Staande Mastroute 2010

Gratis brochure Staande Mastroute 2010 voor watersport beschikbaar
Watersporters met een zeilboot die van Noord Nederland naar Zuid Nederland willen varen kunnen kiezen om over zee te gaan varen, maar er is ook een goed alternatief bij slecht weer. De Staande Mastroute .

Daarmee kunnen watersporters met een boot die hoger is dan 6 meter van Delfzijl naar Vlissingen varen. Onderweg wordt je wel eens wat tureluurs van alle bruggen en sluizen maar de route is in een paar dagen te varen. Volgens opgave is het te doen in 24 uur zelfs om van het IJsselmeer naar de Volkeraksluizen bij Willemstad te varen.

Moeilijk punt is Amsterdam, daar moet de stad doorkruist worden en dat kan alleen midden in de nacht. Op zich een prachtige ervaring om midden in de nacht door het centrum van Amsterdam te varen, maar de dag er na is dan een lange. Maar er is ook een alternatief via Haarlem.

Voor de watersport heeft Rijkswaterstaat een akkoord gesloten met de vaarwegbeheerders om de route zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten.

Om de route te verduidelijken en te vergemakkelijken is een speciale brochure verkrijgbaar van “Varen doe je samen”. Deze brochure legt uit wat de knelpunten zijn en geeft een duidelijke beschrijving van de gehele route.

Download brochure als PDF | link |
 

Bron: Varen doe je samen | Datum van publicatie: 11-03-2010

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Trefwoorden

staande_mastroutes 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via