Nieuwe Watersport Vaarwijzer Noord Duitse Binnenwateren

Nieuwe Vaarwijzer Noord Duitse Binnenwateren verschenen

Steeds neer Nederlandse Watersporters ontdekken het vaargebied in Duitsland. Berlijn is een populaire bestemmin aan het worden voor de Nederlandse watersport. Nieuwe gebieden ontdekken in combinatie met bezoek aan bijzondere steden staat volop in de belangstelling.

Rond Berlijn, in de deelstaten Mecklenburg-Vorpommern en Brandenburg, ligt een vaargebied zo groot als Nederland. Men vindt er ontelbare meren en meertjes die door kanalen en rivieren met elkaar verbonden zijn en samen vormen ze het grootste waternet van Europa.

Een goede voorbereiding voor een vaartocht is een belangrijk iets. Uitgeverij Hollandia staat bekend om zijn uitstekende vaarwijzers met daarin uitgebreide informatie over vaarwateren. De Vaarwijzer Noord-Duitse binnenwateren beschrijft ook hoe je vanuit Nederland in dit stelsel van kanalen en rivieren komt en voorziet de lezer van de nodige praktijkinformatie over sluizen, haven en overnachtingsplekken.

Uitgeverij Hollandia levert een complete serie boeken over watersport gebieden in zowel binnen- als buitenland, klik | hier | voor het complete overzicht.
 

Bron: | Datum van publicatie: 10-04-2010

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via