Lemmer informeert watersport bezoekers

Hart van Lemmer informeert bezoekende watersporters

Lemmer is de poort tot Friesland. Watersporters passeren het dorp op weg naar de Friese Meren of het IJsselmeer. Velen blijven hier wat langer. De sfeer is goed. Lemmer heeft goede voorzieningen en er is veel te beleven. Op het digitale platform ‘Hart van Lemmer’ is nu makkelijk te vinden wanneer, wat en waar iets gebeurt. Het vermeldt alle activiteiten die het waard zijn om het dorp te bezoeken of er wat langer te blijven.

Agenda

‘Hart van Lemmer’ is een onafhankelijke koepel, die alle informatie aan elkaar knoopt. Op de website www.hartvanlemmer.nl staat een duidelijke jaarkalender. Bezoekers kunnen zo ruim van te voren bekijken of er iets in Lemmer gebeurt. Er is ook een Facebookpagina met elke vrijdag een weekagenda en wetenswaardigheden.

Gezamenlijk

‘Hart van Lemmer’ is een initiatief van inwoners die zich belangeloos inzetten voor de bundeling van krachten binnen het dorp. Voor die samenwerking is een klankbordgroep gevormd met vertegenwoordigers van de diverse Lemster belangengroepen. Gezamenlijk werken zij ideeën uit en bundelen ze acties. Het uiteindelijke doel is dat Lemmer het leukste dorp van Friesland blijft voor bezoekers en inwoners. 

Link: | www.hartvanlemmer.nl

Bron: | Datum van publicatie: 19-06-2014

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via