Nieuwe ligplaatsen voor watersport in Stavoren

Watersport nieuws | In Stavoren worden nieuwe ligplaatsen gerealiseerd om de watersport te stimuleren. In totaal worden in het stadshart van Stavoren 32 ligplaatsen aangeboden, compleet met berging en parkeerplaats aan de wal.

Plan Middenmeer bestaat uit totaal 42 woningen en 32 ligplaatsen. Het geheel krijgt een nautische uitstraling, passend bij de bekende watersport-stad. De te realiseren ligplaatsen hebben een breedte van 6 meter en een lengte tot 20 meter. De ligplaatsen zijn afgescheiden met meerpalen, de maximale diepgang is 2,20 meter. Hiermee is deze nieuwe stadshaven ook geschikt voor grote zeilboten. De ligplaatsen liggen achter een brug die met een sleutel bediend kan worden.

In het plan Woon Waterrijk worden meerdere typen bijgebouwen aangeboden, tot een grootte van 3 x 5 meter. Iedere ligplaats heeft een eigen parkeerplaats voor een auto. Standaard worden alle bijgebouwen voorzien van water en elektriciteit en is er een mogelijkheid om een carport bij te bouwen. De verkoopprijzen starten bij € 66.000,-

In het verleden was een beetje kentering ontstaan voor grotere schepen in Stavoren omdat er vaak een lange wachttijd bij de sluis was. Sinds er een tweede sluis in gebruik is zijn deze wachttijden geminimaliseerd.

Link: | woonwaterrijk Stavoren |

Bron: | Datum van publicatie: 15-07-2014

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via