Prestigieuze watersport prijs voor Steeler Yachts en Boarnstream

Nederlandse jachtbouwers gekozen tot European Powerboat of the year

Watersport Nieuws Düsseldorf | Steeler Yachts uit Steenwijk en Boarnstream uit Irnsum zijn gekozen tot Powerboat van het jaar 2016. De uitslag van de verkiezing werd in Düsseldorf tijdens Boot Düsseldorf bekend gemaakt. Weer een ereprijs voor Nederlandse Jachtbouwers om trots op te zijn. De Steeler 43 NG offshore werd gekozen tot leider in de boten tot 45 voet en de Boarncruiser 1200 Elegance in de categorie waterverplaatsers.

Voor Steeler Yachts, onder de bezielende leiding van Hans Webbink, is dit het tweede achtereenvolgende jaar om verkozen zijn met een eerste plaats. In totaal waren Nederlandse boten met vier merken vertegenwoordigd bij de nominaties. De Linsen 530 AC en de Super Lauwersmeer Evolve grepen net naast de prijzen.

De jury was lovend over de prijswinnende boten. De Steeler 43 blinkt, naast een strakke moderne vormgeving en prima prestaties, uit in een brandstofbesparing die grensverleggend is. De Steeler 43 Offshore is geheel uit aluminium gebouwd. Volgens Hans Webbink “kan de klant daarbij kiezen uit alle wensen die hij maar kan bedenken, mits het aan onze veiligheidseisen voldoet, en die liggen hoog.”

De Boarnstream Elegance blink uit als familieboot voor mensen die wel een stalen jacht willen maar geen klassiek model. “Moderne lijnen en een innovatief concept” aldus juryvoorzitter Moench.

De vakjury bestaat uit een achttal toonaangevende waterport magazines in Europa

Bron: | Datum van publicatie: 24-01-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via