Rob Krijgsman (Jeanneau) stopt met activiteiten

Rob Krijgsman (Jeanneau) stopt met activiteiten, bedrijf wordt voortgezet
 
Na een carrière van 32 jaar in de watersport stopt Rob Krijgsman met zijn watersport activiteiten. “Het wordt tijd om de activiteiten over te dragen aan een jongere garde”aldus Rob Krijgsman. Michel de Laat en Mark van Dijk gaan de werkzaamheden van Krijgsman voortzetten vanaf 1 september 2007.

Krijgsman: “Mark en Michel kennen inmiddels het klappen van de zweep. Zowel technisch als verkooptechnisch hebben zij voldoende ervaring in huis. Wat voor mij persoonlijk heel prettig is, is dat zij het bedrijf in dezelfde geest willen voortzetten, dus dezelfde sfeer, klantgerichtheid en service”.

Per 1 september
De overgang zal heel geleidelijk plaats vinden. Michel en Mark zijn vanaf 1 september 2007 verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, op de achtergrond zal Krijgsman voor begeleiding zorgen. Er zullen nieuwe activiteiten worden opgestart en bestaande activiteiten worden aangepast.

Jeanneau verkoop in 2 rayons
Eén van de aanpassingen is het splitsen van het JEANNEAU importschap in een Noord- en Zuidregio. Skips Yachting in Stavoren gaat Noord Nederland bedienen, terwijl Krijgsman Watersport het JEANNEAU importschap in Zuid Nederland verzorgt.

Alubat blijft bij Krijgsman Watersport
Alubat (OVNI) blijven wij voor heel Nederland zelf doen, deze schepen zijn te specifiek, een jarenlange intensieve relatie met de werf is onontbeerlijk om tot goede eindproducten te komen.

Scheepsmakelaardij wordt uitgebreid met Jeanneau Occasioncentrum
Verder ligt het in de bedoeling om de bestaande Makelaardij uit te bereiden met b.v. een JEANNEAU occasioncenter. Nieuwe producten zullen in de toekomst het bedrijf versterken.

Bron: Krijgsman Watersport | Datum van publicatie: 23-08-2007

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via