Vaarwijzer Noordzeekust — nieuw watersportboek Hollandia

Vaarwijzer Noordzeekust – nieuw watersportboek Hollandia
Watersportboeken, vrijwel iedereen kent de vaarwijzers van Hollandia zoals de vaarwijzer IJsselmeer, Vaarwijzer Waddenzee, Vaarwijzer Deltawerken etc. De reeks is nu uitgebreid met een Vaarwijzer Noordzeekust. Auteur Michiel Scholtes trok van Delfzijl naar Nieuwpoort en havens, zeegaten, en vaarroutes in woord en beeld samen in één boek.

Om een correcte beschrijving en adviezen te beschrijven sprak Michiel Scoltes met zeilers, reddingsbootschippers en vuurtorenwachters. Scholtes werd bijgestaan door o.a. Jan Heuff (Vaarwijzer Waddenzee), Olav Cox (Vaarwijzer Deltagebied) en Anje Valk (Vaarwijzer Engelse Oostkust).

Vaarwijzer Noordzeekust is een handig naslagwerk waarmee zeilers de aanloop van een van de havens of zeegaten op verantwoorde wijze kunnen uitvoeren. Met duidelijke routekaarten, foto’s en vaaraanwijzingen.
Michiel Scholtes zeilde jarenlang langs de kust als charterschipper, als zeilinstructeur en met zijn eigen klassieke zeiljacht Eenhoorn. Hij beschrijft de bekende havens en routes, waagt zich daarbij vaak stijlvol buiten de gebaande paden en geeft, behalve dat hij aanwijzingen verschaft voor het varen zelf, ook zijn eigen ervaringen weer.

Het boek is verkrijgbaar voor 34,50 Euro  | bestellen |

Bron: Hollandia | Datum van publicatie: 22-03-2009

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via