WatersportAlmanak dealer van Garmin Navigatie

Watersport Almanak authorized dealer van Garmin Navigatie systemen

Watersport Almanak is sinds 1 juli authorised dealer van Garmin apparatuur voor de watersport. Dat betekent dat alle apparatuur van Garmin geleverd kan worden en met officiële Nederlandse garantie en altijd gegarandeerd de nieuwste software en kaarten.

Garmin in Nederland sinds 1991
Garmin is een toonaangevende merk op het gebied van watersportnavigatie sinds 1991. Kenmerkend voor de Garmin navigatiesystemen is het gebruiksgemak, duidelijke kaarten en het uitzonderlijk goede ontvangstsysteem voor de GPS antenne. De start-up tijd voor het GPS systeem is hierdoor beduidend korter dan bij alle andere navigatiesystemen. Ook bij slechter weer blijft Garmin een goede ontvangst van het GPS signaal behouden.

Volgens Johan Marrink is de uitbreiding met Garmin systemen zeer welkom. Marrink: “ we waren de eerste in Nederland die de digitale vaarkaarten voor TomTom leverde, maar kregen steeds meer vraag naar specifieke watersport navigatiesystemen. De bestaande watersportwinkels, op enkele na, bieden vaak een zeer beperkte keuze in navigatiesystemen, vaker nog helemaal niets. De kennis over dergelijke systemen is vaak niet aanwezig in de winkels en bovendien volgen nieuwe modellen elkaar snel op. Door ons volwaardig dealerschap van Garmin kunnen we snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen.”

Nieuw: Garmin Dakota, betaalbare watersportnavigatie
Inmiddels heeft Garmin een nieuw en betaalbaar navigatiesysteem op de markt gebracht dat uitstekend gebruikt kan worden met de binnenwaterkaart van Nederland: De Garmin Dakota serie, leverbaar vanaf eind juli. Dit systeem is zeer gebruikersvriendelijk en ook nog eens zeer betaalbaar.

Meer info
 

Bron: | Datum van publicatie: 09-07-2009

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Trefwoorden

navigatie  gps 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via