Binnenstad Sneek op 24 en 25 april in teken van watersport

De eerste Sneker Botenbeurs-Friesland.nl wordt zaterdag 24 april en zondag 25 april gehouden in de stadsgrachten vanaf de Kolk bij de Waterpoort tot aan de Oppenhuizerbrug.

Langs de kaden komt een aaneengesloten lint te liggen van meer dan 125 gebruikte
schepen in alle maten en soorten en in iedere prijsklasse. Rond de Kolk komt een speciale sloepenshow. De schepen worden ingebracht door de watersportbedrijven in en rond Sneek, maar ook particulieren krijgen de mogelijkheid hier hun schip te koop leggen.

Naast het ruime en gevarieerde aanbod van schepen komen er langs de schepenroute 25 kraampjes te staan met een keur aan watersportartikelen.

De organisatie streeft ernaar deze eerste Sneker BotenbeursFriesland.nl uit te laten groeien tot een jaarlijks evenement in Watersportstad nummer 1.

Het antonius ziekenhuis is met de ambulance boot met geomatic aanwezig. Het kampioens skutsje de snekerpan, zeilvereniging de kws(koninklijke watersportvereniging Sneek) komen op de beurs. Een grote Horeca tent voor de bezoekers, muziek is aanwezig(diverse bands, met als afsluiter op Zondagmiddag afslag Sneek(advendo) sbs 6 Piet Paulusma zal aanwezig zijn.

Daarnaast wordt het wk fok hijsen georganiseerd op zaterdag middag. Op beide dagen zijn diverse ambachten aanwezig, zoals een paling roker een zeilmaker, een kuiper , een eendenkorfmaker, etc etc kortom vertier genoeg.
 

Datum van publicatie: 18-04-2010

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via