Officieel bezwaar tegen afsluiting Wadden-gebieden

Officieel bezwaar
Het Watersportverbond gaat officieel bezwaar aantekenen tegen het besluit van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit om gebieden op de Waddenzee af te sluiten, omdat hierbij geen rekening is gehouden met de belangen van de watersport.

















Dat er geen rekening werd gehouden met watersporters werd eind september duidelijk uit de correspondentie van het ministerie van LNV. Hierin werd niet ingegaan op de uitgebreide lijst van voor de watersport belangrijke gebieden die ruim op tijd was ingeleverd – nota bene op verzoek van het ministerie – door een aantal belanghebbende organisaties.

Naast het Watersportverbond waren dit de ANWB, HISWA, Nederlandse Vereniging van Toerzeilers, Wadvaarders, Kanobonden, wadlooporganisaties en een aantal rondvaartbedrijven.

Al eerder kaartte het Watersportverbond de gang van zaken aan in een brief, mede namens diezelfde organisaties. Lees hierover ook het bericht op Watersportverbond.nl ‘Boosheid over negeren belangen watersport door LNV’ van 20 oktober. Het Watersportverbond heeft nu dus besloten officieel bezwaar aan te tekenen.

Bron: KNWV | Datum van publicatie: 10-11-2009

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via