De watersport kan weer Kerskaarten bestellen bij de KNRM

KNRM-kerstkaarten: meerdere doelstellingen!
In eerste instantie zijn ze natuurlijk bedoeld om uw wensen voor de kerstdagen en het nieuwe jaar aan uw familie, vrienden en bekenden over te brengen. Door kerstkaarten van de KNRM te bestellen steunt u echter ook direct het reddingwerk langs de Nederlandse kust. En u helpt om de KNRM bij een grotere groep Nederlanders bekend te maken.

Het formaat van de kaarten is 13,0 x 16,5 centimeter.
De KNRM-kerstkaarten kosten € 8,50 per dozijn (12 stuks), inclusief de enveloppen en de kosten van verpakking en toezending.

Plano (ongevouwen) kaarten
Met name bedrijven kunnen de kaarten ook ongevouwen bestellen, zodat men ze kan laten bedrukken met een passende tekst. Gelieve bij de bestelling duidelijk het vakje PLANO aan te kruisen. Het bedrukken van de kaarten met een eigen tekst dient men zelf te verzorgen. De kaarten worden MET een zogenaamde vouwril geleverd.

Een kadootje
Bij elke bestelling (ongeacht het product) doen wij het traditionele kleine kalendertje’ kado!
Houd u rekening met een levertijd van drie weken. Bestel dus vóór 1 december 2011 om verzekerd te zijn van een tijdige levering.

SMS-actie!
Dit jaar steunt niet alleen de koper van de kerstkaarten de KNRM; ook de ontvanger van de kaart kan de KNRM aan het einde van het jaar een extra steuntje in de rug geven. Hiertoe is een SMS-actie bedacht. Deze actie wordt op de achterzijde van de kerstkaart uitgelegd. Ontvangers van de kaarten kunnen KNRM SMS'en naar 4333. Elke gestuurde SMS levert de KNRM € 2,50 op.

Jaarwimpel KNRM
De KNRM komt voor het tweede achtereenvolgende jaar met een jaarwimpel. Met deze jaarwimpel toont u zichzelf een trouwe sympathisant van de Redding Maatschappij. De jaarwimpel wordt (via postorder) één keer per jaar aangeboden, uitsluitend tijdens de kerstactie. Grijp uw kans en hijs de KNRM in top! Afmeting 35 x 50 cm.











Voor bestellingen gaat u naar: http://kerstkaarten.knrm.nl/

Bron: knrm | Datum van publicatie: 26-10-2011

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via