Stremming voor de watersport Staande Mast Route

Stremming diverse vaarwegen Staande Mast Route
De provincie Noord-Holland, de havendienst Amsterdam en de gemeente Haarlem zijn dit najaar bezig met werkzaamheden aan de kunstwerken op de Staande Mast Route. Dit heeft hinder tot gevolg voor de (recreatie)vaart.

Het gaat om de volgende stremmingen:

Stremming Noordzeekanaal voor project Noord - Zuidlijn
Het Afgesloten IJ (Noordzeekanaal) wordt 3 x 24 uur afgesloten voor het afzinken van de tunnelelementen ten behoeve van de Noord-Zuidlijn. Bij slechte weersomstandigheden worden de werkzaamheden verschoven naar een reservedatum. De data zijn: dinsdag 25 september 7.00 uur t/m 26 september 7:00 uur. Dinsdag 2 oktober 7.00 uur t/m 3 oktober 7:00 uur en woensdag 9 oktober 7.00 uur t/m 10 oktober 7:00 uur

Bosrandbrug (stremming oostelijke ringvaart)
Voor de nieuwe Bosrandbrug wordt de brugklep aangevoerd. Voor het inhijsen en installeren van de brugklep is er gedurende 48 uur geen doorvaart mogelijk. Bij slecht weer worden de werkzaamheden verschoven naar een reservedatum. De geplande werkzaamheden worden van dinsdag 2 oktober 6.00 uur t/m 4 oktober 6:00 uur uitgevoerd.

Spaarne - Haarlem - Prinsenbrug
De Prinsenbrug in Haarlem wordt grootschalig gerenoveerd. De brug heeft twee beweegbare delen; de Hefbrug en de Basculebrug. De Basculebrug wordt gedurende twee maanden vervangen en is onbedienbaar. Onderdoorvaart van de Hefbrug is mogelijk tot een doorvaarthoogte van 4,4 meter. De stremming geldt van maandag 17 september t/m maandag 12 november.

Spaarne - Haarlem - Schouwbroekerbrug
Gedurende een maand wordt de Schouwbroekerbrug over het Spaarne, ten zuiden van Haarlem, geschikt gemaakt voor bediening op afstand. Tijdens de werkzaamheden wordt de brug niet bediend. Onderdoorvaart tot 4,4 meter blijft mogelijk. De stremming geldt van maandag 1 oktober t/m zondag 4 november.

Bron: KNWV | Datum van publicatie: 07-09-2012

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via