Zaklampen voor watersport worden steeds sterker

Led zaklampen worden steeds sterker in lichtopbrengst

Watersportnieuws | Daar waar vroeger watersporters beretrots waren om aan boord een amerikaanse zaklamp te hebben is de trend nu volledig gericht op led zaklampen. Deze hebben een forse lichtopbrengst, een minimaal batterijverbruik en zijn compact en handzaam.

Xtar uit China verovert de watersportwereld met een serie led-zaklampen met een ongekende lichtopbrengst.  Daar waar andere merken al zeer blij waren met een lichtopbrengst van 200 – 400 lumen brengt Xtar nu een zeer compacte lamp met een lichtopbrengst van maar liefst 1000 Lumen!

Door gebruikmaking van nieuwe Cree leds heeft de lamp een superhoge lichtopbrengst van maar liefst 1000 Lumen! De maximale schijnafstand is 210 meter en de lamp werkt op een universele Li-ion accu van 3100 ma (meegeleverd). Maximale gebruiksduur is 70 uur op de laagste instelbare lichtsterkte. De clip maakt het gemakkelijk om de lamp paraat te hebben in een jaszak.

De B20 is waterdicht (IPx 8). De behuizing van de lamp is, zoals alle Xtar lampen, van geanodiseerd aluminium. Wordt compleet geleverd in een koffer, met 220 volt lader, 12 volt lader, beschermtas, polskoord en reserve afdichtingsring. Op de lamp wordt 2 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Link: | overzicht ledlampen |

Bron: watersportalmanak | Datum van publicatie: 24-01-2014

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via